Zondag 22 juni 2014 – Twoertocht nummer 5!

Het is tijd voor de vijfde Twoertocht – ooit begonnen voor cabrio’s en bijzondere auto’s en nu ook voor alle andere leuke mensen.

Het gaat namelijk niet om de auto’s – het gaat om een leuke dag, met leuke mensen en leuke opdrachten!

Wat houdt een Twoertocht in?

Een recreatieve autoroute met uitgebreide routeomschrijving en onderweg verschillende vragen en opdrachten. Dit jaar zijn er twee categorieën: offline en online. Je kunt aan beide meedoen. Voor de offline categorie zijn de antwoorden op de vragen en opdrachten op de locaties te vinden en kunnen op papier worden ingevuld. Voor de online categorie is een telefoon met camera, Twitter en Foursquare nodig om de antwoorden te vinden cq aan te leveren.

Aan het eind van de dag zijn er prijzen voor de winnaars van beide categorieën.

Vanwege de route is een bijrijder die voorleest wel erg handig. En veilig.

Wat wanneer waar?

We verzamelen om 11.00 ergens in Midden-Nederland omgeving Zeist. (De exacte locatie volgt per email, na inschrijving)

De route eindigt aan het eind van de middag ergens in Zeist, dan kun je daar rekening mee houden. We verwachten eind van de middag daar aan te komen voor een borrel, het doornemen van de (goede) antwoorden en gezellig napraten. Voor de liefhebbers is er wat te proeven en voor de volhouders is het mogelijk om aansluitend te blijven eten.

De kosten?

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Alle drankjes en versnaperingen zijn wel voor eigen rekening. Halverwege de rit is een leuke lunchlocatie geregeld waar voor een een zeer schappelijk tarief gegeten kan worden.

Rijd je ook mee?

Meld je in ieder geval aan via het formulier

Laat het ons ook weten door @Twoertocht te volgen op twitter, een reactie hieronder achter te laten of een tweet te sturen naar @Twoertocht. Nodig vooral ook andere leuke mensen uit: hoe meer, hoe gezelliger!

Wij hebben er weer veel zin in! Jij ook?

Ja ik rijd mee!

* indicates required

Geef een reactie

Post navigatie