Zie ik jou dinsdag 8 maart op “De vrouw van 2011”?

Dinsdag 8 maart is het de 100e Internationale Vrouwendag.

De Internationale Vrouwendag is een herdenking van de eerste staking van vrouwen die plaatsvond op 8 maart 1908 in New York. De staking was gericht tegen de slechte arbeidsomstandigheden in de textielindustrie en is beroemd geworden door onder meer de poëtisch verwoorde eis van de vrouwen: “brood en rozen”. (Bron: Wikipedia)

In Nederland wordt er dit jaar op meerdere plaatsen aandacht geschonken aan de Internationale Vrouwendag. Het evenement “De Vrouw van 2011” is extra bijzonder, omdat er rond het thema verbinden veel is georganiseerd met boeiende sprekers, workshops, een markt met vele kraampjes en een netwerk diner.

Één van de onderdelen in het programma is een tafelgesprek c.q. paneldiscussie over het thema verbinden.

Toen Sandra Kok mij een tijdje geleden vroeg of ik zou willen deelnemen aan dat gesprek en dus zitting wil nemen in het panel, voelde ik mij bijzonder vereerd. En uiteraard heb ik “JA” gezegd!

Oktober vorig jaar heb ik ook al een keer “JA” gezegd, toen ik tijdens Twedding trouwde met mijn grote liefde René Hoksbergen. Twedding is ook uitgegroeid tot een groot social media event, waar zo’n 200 vrijwilligers aan meewerkten om het onmogelijke mogelijk te maken. Een gratis toegankelijk feest met optredens van 35 artiesten. Het hoofdthema van Twedding was verbinden. Niet alleen de verbintenis tussen René en mij, maar ook de verbinding tussen al die individuen die samen, als één geheel hebben gewerkt om Twedding tot een groot succes te maken.

Deze ervaring neem ik niet alleen de rest van mijn leven mee, maar wil ik graag met je delen tijdens het tafelgesprek, cq paneldiscussie. Ik ben daarnaast echter ook heel benieuwd wat JIJ verstaat onder verbinden en wat JOUW ervaring is.

Kom jij dinsdag 8 maart jouw ervaring en mening met ons delen?

De toegang van € 35,- is belachelijk laag, als je bekijkt wat je daar allemaal voor krijgt en komt ook nog eens ten goede aan Stichting WellBeing Foundation, met als doel Thermen WellBeing te realiseren. Iedereen werkt dus belangeloos mee aan dit prachtige event, net als vorig jaar met Twedding.

Schrijf je snel in, ik kijk uit naar je komst.

Geef een reactie

Post navigatie