Twoertocht 2013: zondag 2 juni

Ook dit jaar organiseren we weer een Twoertocht (de 4e!) voor cabrio’s en bijzondere auto’s.Foto's Twoertocht KeesBteA

Vorig jaar werden we op de route van Naarden-Vesting naar Zeist overvallen door een beetje teveel regen maar ondanks dat was het wel ERG gezellig!  En wat hebben we een hoop molens gezien! 😉

Ook dit jaar kunnen de molens dan ook niet ontbreken en wederom hebben Jan Willem de Graaf en Hans Versteegh een prachtige route uitgezet vol verrassingen en onbekende plaatsen.

We starten zondag 2 juni om 11:00 uur met koffie in Wageningen (bij eetcafé de Kater) en na het uitdelen van alle informatie  gaan we op weg.

Jong en oudDe route verklappen we uiteraard nog niet, maar het eindpunt is in ieder geval in Zeist, dan kun je daar rekening mee houden. We verwachten eind van de middag daar aan te komen voor een borrel, het doornemen van de (goede) antwoorden en gezellig napraten.

Rijd je ook mee?
Laat het ons dan even weten door @Twoertocht te volgen op twitter, een reactie hieronder achter te laten of een tweet te sturen naar @JanDor of @Twoertocht.

Wij hebben er weer veel zin in! Jij ook?

5 Thoughts on “Twoertocht 2013: zondag 2 juni

 1. Anette on 31 mei 2013 at 11:24 zei:

  Hoe laat verwacht je in Zeist aan te komen en wat zijn de kosten?

 2. We verwachten rond een uur of 5 terug in Zeist te zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar iedereen betaalt zijn eigen consumpties.

 3. Hallo Jannetta, wij zijn bezig om het papieren MGF register om te zetten naar digitale versie. Er staat ook een MGF op jouw naam vanaf 16-04-2005. Ik zie in de historie van het kenteken wel een paar wisselingen. Kun je aangeven tot wanneer (jaar) deze MG in je bezit is geweest?

  • Jannetta Dorsman on 12 juli 2015 at 11:01 zei:

   Beste Ad,

   De MFG hebben wij inderdaad al in bezit vanaf april 2005. Nog steeds overigens met veel plezier. De wisselingen zijn alleen van administratieve aard geweest. Mijn man en ik rijden nog altijd graag en regelmatig in de MGF. Overigens is dit de jubileum uitvoering die op de Kempense toertocht 2005 naast het opvolgende kenteken stond. 2 identieke jubileum uitvoeringen met vrijwel identieke kentekens 🙂

 4. Leuk om na 10 jaar nog steeds eigenaar te zijn. In het online register gaat afmelden automatisch als een nieuwe eigenaar zich registreert. Ik heb jezelf nu even aangepast als current owner.
  Aan de gegevens te zien denk ik dat jullie de Heritage edition in bezit hebben. Niet te zien op de foto van destijds maar zit er ook nog het beige dashboard in deze MGF dan is het deze uitvoering.
  Misschien heb je na al die jaren nog wel een paar nieuwe leuke foto’s van de MGF. Je kunt ze nu zelf uploaden. Op het formulier van 10 jaar geleden staat geen mailadres en daarom heb ik even het mailadres jd@… toegevoegd. Je kunt bij login op de registersite een nieuw password laten sturen en hierna kun je zelf kijken en eventueel een paar foto’s toevoegen.
  Van bijna 500 oude inschrijvingen moet ik alles inscannen om het digitaal te maken, een monsterklus.

  Groet,
  Ad

Geef een reactie

Post navigatie