Twoertocht 2012: Een molenroute vol verrassingen!

Twoertocht 2012: Molenroute vol verrassingenZondag 8 juli is het weer zover: de jaarlijkse #Twoertocht voor cabrio’s en bijzondere auto’s!

Gisteren hebben René en ik de route ‘voorgereden’. Dit jaar hebben Jan Willem de Graaf en Hans Versteegh de route en vragen nl bedacht, dus even checken of alles klopt, een week voor de grote dag, leek ons wel handig… 😉

De route is echt prachtig en loopt dit jaar rond en door ’t Gooi. Van kleine, slingerende en vooral smalle (!!) weggetjes door de weilanden, via gezellige dorpjes, uitnodigende terrassen, watersportgebieden en stedelijke omgevingen tot bosrijke villawijken. Kortom: voor ieder wat wils!

En overal kwamen we molens tegen, dus dat is het thema van deze 3e Twoertocht geworden. De vragen hebben allemaal te maken met de diverse molens en ook dit jaar speelt Foursquare daar weer een belangrijke rol bij.

Het startpunt is dit jaar om 12:30 bij het Arsenaal (Restaurant Paul Fagel) in Naarden-Vesting, we eindigen rond 17:30 uur in Zeist.

Kosten bedragen € 10,- per persoon incl 2 consumpties met wat lekkers bij aanvang.

Bij het eindpunt is een biologisch arrangement geregeld met borrelhapjes en een saté met frietjes en een salade. Ben je vegetarisch of heb je andere dieetwensen, laat het dan even weten.
Dit arrangement kost slechts € 17,- per persoon, drankjes zijn voor eigen rekening.

Alle deelnemers krijgen tijdig de informatie per mail toegestuurd.

Wil je meerijden?

Stuur dan even een tweet naar @JanDor en/of een mail naar jd@jenta.nl met daarin je naam, de auto waarmee je komt en de naam van je bijrijder.

We hebben nog een paar plekken vrij, dus geef je snel op als je mee wilt.

Bijrijder zijn?
Wil je wel meerijden, maar heb je zelf geen cabrio of bijzondere auto?
Laat het dan ook weten, want voor een aantal bijrijders is nog plaats!

 

Update 9 Juli:

Bekijk hier het fotoverslag!

Geef een reactie

Post navigatie