Tweist 2011: donderdag 17 maart vanaf 17:00 uur in Zeist

Donderdag 17 maart organiseren we voor het 3e jaar de tweetup #Tweist.

Vorig jaar werd Tweist 2010 een tweetup waar nog lang over nagepraat werd. Donderdag 18 maart vroeg René Hoksbergen (@Hoks) mij namelijk ten huwelijk ten overstaan van 70 aanwezigen, met een tweet die op de twitterfountain geprojecteerd werd. Uiteindelijk groeide dat uit tot #Twedding, het volledig gecrowdsourced en gecrowdfund evenement van 2010.

Tweist 2010 was een groot succes. Ben jij er dit jaar ook bij?Dit jaar is hij geloof ik niet van plan om een vergelijkbare stunt uit te halen 😉 maar ik hoop wel dat we voor het derde jaar op rij een ongelooflijk gezellige twitterborrel mogen meemaken in Zeist.

Op veler verzoek organiseer ik ook dit jaar weer een speciale workshop overdag. Dit keer is het onderwerp “Facebook Tips & Tricks voor zakelijke profielen.

Aansluitend is er om 17:00 uur een borrel met hapjes waar een grote groep twitteraars (niet alleen makelaars dus) uit heel Nederland samenkomen om in een informele sfeer elkaar (beter) te leren kennen en te netwerken. Uiteraard wordt gezorgd voor drank en (maaltijdvervangende) hapjes.

De kosten voor de borrel met hapjes worden hoofdelijk omgeslagen en bedragen € 12,50 per persoon.

Kortom, ook jij mag niet ontbreken tijdens de 2011 editie van #Tweist.

Uiteraard vind ik het heel leuk om ook jou tijdens Tweist te zien. Geef je je snel op?Meld je aan voor Tweist 2011
* indicates required
Geef een reactie

Post navigatie