Tweetup in Zeist gecombineerd met Makelaar 2.0™ workshop

Voor wie het nog niet weet, regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd, waar mensen die elkaar via Twitter (hebben leren) kennen bij elkaar komen om bij te praten, te netwerken, kennis uit te wisselen en gewoon een gezellige dag/avond met elkaar te hebben.


Zo’n twitter-bijeenkomst heet een “Tweetup” en heeft soms de gekste namen, beginnend met “Tw”.

In maart 2009 heb ik (Jannetta Dorsman) samen met René Hoksbergen een twitterborrel in Zeist georganiseerd: Tweist.
Dat was een groot succes, vandaar dat wij besloten hebben om ook in Maart 2010 een “Tweist” te organiseren, dit keer op het kantoor van Ondernemers RESULTAAT.

Tweist 2010 wordt georganiseerd op donderdag 18 maart, vanaf 17:00 uur aan de Dijnselburgerlaan 7-9 te Zeist. (Hier kun je je aanmelden voor Tweist)

Dit jaar komen er ook meerdere makelaars naar Tweist.
Aangezien ik naar aanleiding van de vele trainingen Makelaar 2.0™ die ik geef regelmatig de vraag krijg naar korte, praktijkgerichte sessies, geef ik naast de opleidingen bij de SOM ook losse workshops over onderdelen van Makelaar 2.0™. Hierin ga ik dieper in op hoe je als makelaar zelf invloed kunt uitoefenen om hoger in Google te eindigen, hoe je een Google Adwords campagne opzet, Wat Online Video voor jou betekent, hoe je een weblog met succes kunt inzetten en hoe je via Linkedin en Twitter klanten kunt vinden en binden.

Speciaal voor alle makelaars die naar Tweist komen op donderdag 18 maart, geef ik een eenmalige, unieke Workshop Makelaar 2.0™, waarin ik alle aspecten van Google Zoekmachineoptimalisatie in combinatie met Sociale Media op een praktische en direct toepasbare manier behandel, zodat je de volgende dag direct zelf aan de slag kunt om je positie in Google te verbeteren. Je kunt ook een laptop meenemen en direct aanpassingen doorvoeren. Draadloos internet is beschikbaar op kantoor.

Deze eenmalige Workshop Makelaar 2.0™ kost € 147 per deelnemer. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen aan workshop@makelaar20.nl onder vermelding “Workshop Tweist”.

Ik kijk er naar uit je tijdens de workshop en Tweist te mogen verwelkomen op mijn kantoor, dus tot 18 maart!

Workshop Makelaar 2.0™

Workshop Makelaar 2.0™

One Thought on “Tweetup in Zeist gecombineerd met Makelaar 2.0™ workshop

 1. Jannetta,..

  Ik moet zeggen “Je bent er maar druk mee”
  En toegegeven je maakt er een hoop werk van. Hoe zijn de resultaten tot nu toe? Even afgezien van de hoeveelheid enthousiastelingen vraag ik me af of er al mooie voorbeelden zijn van 2.0`ers die het echt goed oppakken en er ook al goede resultaten mee behalen.

  Daar ben ik echt heel benieuwd naar. Het blijft voor veel mensen moeilijke materie. De dame bijvoorbeeld hierboven met de mededeling “kleine irritatie met Google” schrijft over een haat/liefde verhouding met Google.

  Op 1 van de 2.0 cursussen heb ik al eens gezegd “Als je echt begrijpt wat er gebeurt,.. zorg je zo snel mogelijk dat zoekmachines je beste vriend worden”

  En daar geloof ik nog steeds in. Vandaag ben ik weer met 1 van mijn site`s wereldwijd op 1 terecht gekomen voor mijn zoekwoorden.

  Voor mij is het duidelijk,…. zoekmachines zijn mijn grootste vrienden!

Geef een reactie

Post navigatie