Twedding, uit de hand gelopen Romantiek 2.0

Twedding, de grootste crowd-sourced tweetup van 2010.

Vandaag verscheen een artikel in het AD over Twedding: ons voorgenomen huwelijk op 20-10-2010. Naar aanleiding daarvan werden we zelfs genoemd in het radio 2 programma “De Heer ontwaakt” van Sander de Heer.

Ik heb een vaag vermoeden, dat dit nog maar het begin is van heel veel aandacht in diverse media, in de aanloop naar Twedding op 20-10-2010.

Toen René Hoksbergen mij op 18 maart tijdens onze eigen tweetup Tweist ten huwelijk vroeg ten overstaan van 70 gasten en de rest van de wereld via Twitter, konden wij niet vermoeden, wat de gevolgen zouden zijn.

Lees alle ontwikkelingen, ervaringen en rollercoaster gebeurtenissen op de website van het grootste crowd-sourced twitter-evenement van het jaar.

In principe zijn alle twitteraars ’s avonds welkom op het feest, maar voor het aantal plaatsen geldt wel “op is op”!

2 Thoughts on “Twedding, uit de hand gelopen Romantiek 2.0

 1. Lieve Janetta,

  Ons getwitter begon vandaag met je nieuwe avatar, toen je bril/laser/afvalbeloning en toen ik met een #liefdesquote kwam die jou aansprak vroeg je me deze bij een blog te zetten. Nu vond ik dit blog wel een mooie.

  #tweddingquote :
  De ware liefde blijkt niet iemand te zijn die aan al je eisen voldoet, maar iemand bij wie je al je eisen als vanzelf loslaat.

  Heel veel geluk samen met René! En zolang je elkaars verschillen liefdevol omarmt groeit je zelfliefde en jullie liefde samen!

  Lieve groet,
  Wendy Goudzwaard

 2. granda tigenlang de flata y faricu con brado sseis. rangido a ebeir y trivaso pinfru con tissentre dabrais!

Geef een reactie

Post navigatie