Spikey wordt Assistent Makelaar

Spikey Woningadviseur in heel Nederland wil niet alleen de binnendienst maar ook makelaar wordenSinds de oprichting van Woningadviseurs (februari 2010) is Spikey al dagelijks op kantoor te vinden. Intussen is hij dan ook helemaal ingeburgerd in de werkzaamheden op een modern makelaarskantoor.

Maar… 3 jaar na dato begint het bij hem te kriebelen en wil hij de buitendienst in. Makelaar spelen en niet meer alleen op kantoor zitten / liggen.

Als medewerker bij een NVM kantoor mag hij echter niet zomaar voor ‘makelaar’ spelen en bezichtigingen gaan begeleiden. Daarvoor moet je minimaal Assistent Makelaar zijn.

In april dit jaar is hij dan ook vol enthousiasme begonnen aan de opleiding tot Assistent Makelaar bij NVMSOM.

Via zijn Facebookpagina en Twitteraccount houdt hij iedereen op de hoogte van zijn activiteiten als makelaar (in opleiding).

Natuurlijk doet hij alvast de nodige praktijkervaring op, door met collega makelaar René Hoksbergen huizen te bezichtigen. Elke week leidt hij je met #SpikeyOnTour door een ander huis uit het aanbod van Woningadviseurs en als je raadt welk huis dat is, maak je kans op een bijzonder originele prijs!

Volg jij hem ook al?

One Thought on “Spikey wordt Assistent Makelaar

  1. Wij volgen hem, leuk initiatief!

Geef een reactie

Post navigatie