Opening van mijn nieuwe kantoor: vrijdag 24 juli van 16:00 – 19:00 uur

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier en succes kantoor aan huis gehad. In een kleine kamer van 2 bij 3, waarin maar liefst 30 meter boekenplank en een groot hoekbureau zijn opgenomen.
Je zult begrijpen dat ik daar zo langzamerhand ben uitgegroeid.

Begonnen in 2003 met mijn eenmanszaak Jenta, later uitgebreid met mijn huidige bedrijfsnamen Ondernemers RESULTAAT en Makelaars RESULTAAT, kwam ik tot de conclusie dat het hoog tijd werd om meer ruimte te creëren, zodat verdere uitbreiding tot de mogelijkheden behoort. Thuis kantoor houden is natuurlijk wel heel gezellig, maar niet altijd even praktisch.Jannetta Dorsman

Dat beetje extra ruimte heb ik gevonden in een kantoorpand in Zeist en sinds kort ben ik er helemaal gesetteld. Alle meubels staan op hun plaats, dossiers zijn verhuisd, internet en telefoon worden deze week aangesloten, kortom: ik kan eindelijk aan de slag!

Je zult begrijpen dat ik enorm trots ben op mijn eerste, echte, eigen kantoor. Ik wil het liefste aan iedereen laten zien hoe mooi het is geworden. Want dat huiselijke sfeertje heb ik ook in mijn nieuwe kantoor geprobeerd te realiseren. De overgang zou anders te groot zijn, nietwaar? 😉

Daarom hoop ik dat je volgende week vrijdag ook even een kijkje komt nemen om mijn nieuwe kantoor te bewonderen.
Ik nodig je dan ook van harte uit om vrijdag 24 juli tussen 16:00 en 19:00 langs te komen en zelf te zien hoe het is geworden.  Dan drinken we meteen een feestelijk glaasje om het te vieren!

Laat je me even weten of je komt? Dan kan ik er rekening mee houden met het het doen van de boodschappen. Want dat is nog niet veranderd en moet ik nog altijd zelf doen, net als toen ik kantoor aan huis had…. 😉

Ik kijk er naar uit je vrijdag de 24e rond te leiden.
Tot dan!

Jannetta Dorsman

Ondernemers RESULTAAT / Makelaars RESULTAAT

Ondernemers RESULTAAT / Makelaars  RESULTAAT
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP  Zeist

Postbus 890
3700 AW  Zeist
T 030-6995615 (vanaf 17 juli)
M 06-50203653
I www.ondernemersresultaat.nl
E jd@ondernemersresultaat.nl

Waar kun je me vinden?
Vlakbij de afrit Zeist-Oost / Den Dolder aan de A28, schuin tegenover het Handelscentrum Zeist.

Het adres is:
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP  Zeist

Mijn kantoor vind je in het pand van ZPH verpakkingen, op de eerste verdieping.
Kantoorpand Ondernemers RESULTAAT

Geef een reactie

Post navigatie