Open Coffee

Open Coffee Zeist stopt! Woensdag 7 januari 2015 was de ALLERLAATSTE keer.

Exact 5 jaar geleden zijn we begonnen met het organiseren van de maandelijkse Open Coffee bijeenkomsten in Zeist.

Altijd lag de nadruk op een kleine, intieme setting om elkaar echt te leren kennen, zonder commerciële insteek als hoofddoelstelling.

Veel samenwerkingen zijn gestart op de Open Coffee Zeist en regelmatig vinden doorverwijzingen plaats n.a.v. een kennismaking op de OCZ. We zijn trots dat we 5 jaar lang dit hebben mogen faciliteren voor alle regelmatige en ad hoc deelnemers.

Intussen is er veel veranderd in de wereld om ons heen en zijn er al weer andere initiatieven om ondernemers te leren kennen en te netwerken. We merkten dat de laatste maanden het aantal deelnemers afnam en hebben dan ook besloten dat het tijd wordt voor iets anders.

Wat we precies gaan doen weten we nog niet, maar de maandelijkse Open Coffee op de woensdagochtend van 10:00 – 12:00 stopt per 7 januari 2015.


 

Open Coffee Zeist is groot succes gebleken!

Na de eerste Open Coffee’s in Zeist, begin 2010, is gebleken dat we blijkbaar in een behoefte voorzien, want het is elke maand weer gezellig druk met veel verschillende mensen. Het in informele sfeer nieuwe mensen ontmoeten, kennis uitwisselen en zelfs opdrachten verkrijgen is wat er gebeurt. Daarom hebben we besloten door te gaan met het initiatief en Open Coffee Zeist tot een vast onderdeel te maken: elke 1e woensdag van de maand.

Open Coffee Zeist elke 1e woensdag van de maand

Open Coffee Zeist elke 1e woensdag van de maand

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “online” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeen bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

Ook in Zeist en omgeving is een grote groep mensen actief die iets met “online” heeft, vandaar dit initiatief.

Elke 1e woensdag van het kwartaal, tussen 10:00 en 12:00 uur is men welkom op het kantoor van Ondernemers RESULTAAT / Woningadviseurs:

Adres:
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP  Zeist
T 030-6995615
M 06-50203653 (Jannetta Dorsman)
E jd@ondernemersresultaat.nl

Je vindt ons op de eerste verdieping in het pand van ZPH verpakkingen (tegenover de GAMMA, naast de nieuwe Brandweerkazerne)

Een mailtje of tweet met de bevestiging dat je komt is welkom. De hashtag is #OCZ

Ik kijk uit naar jullie komst tijdens Open Coffee Zeist! #OCZ

PS, er is ook een Linkedin Group van Open Coffee Zeist

 

Vanaf juni 2013 wordt Open Coffee Zeist in de tussenliggende maanden gehouden bij Deskowitz op het Rond in Zeist. Uiteraard ook op de 1e woensdag van de maand en tussen 10:00 en 12:00 uur.