Om het af te leren: nog één keer #Tweist

Oudste en jongste twitteraars

De jongste en oudste twitteraars

Het werd een beetje traditie, elk jaar in maart organiseerden we een gezellige twitterbijeenkomst / twitterborrel op ons kantoor in Zeist: Tweist.

2009
Het begon in 2009, met zelfs de oudste en jongste twitteraars van Nederland bij elkaar én toen al een twitterfountain met #Tweist op de muur geprojecteerd. Twitterborrels waren nog relatief schaars. Zoveel twitteraars hadden we immers nog niet in Nederland! 😉

2010

Tweist 2010 werd onvergetelijk door het bijzondere aanzoek van René, wat uiteindelijk leidde tot het eerste twitterhuwelijk ter wereld: Twedding

Jannetta Dorsman en René Hoksbergen net na het aanzoek

Jannetta Dorsman en René Hoksbergen net na het aanzoek

Die dag waren zo’n 70 mensen live getuige van het aanzoek, uiteraard ook te volgen op een groot scherm d.m.v. de twitterfountain met #Tweist.
In datzelfde jaar organiseerden we overdag, voorafgaand aan de borrel een eenmalige workshop/training. Het onderwerp was SEO met als gastsprekers Maarten van Vulpen en Jan Willem de Graaf.

2011
Vorig jaar leverde ook een prachtig plaatje op. Omdat we precies in de week ervoor ons 3Droomhuis project hadden gelanceerd, was iedereen nog in de ban van 3D en 3D-brillen. Uiteraard bekeken we massaal de eerste 3D presentaties met elkaar op het grote scherm. Het volgen van een eenmalige workshop was blijkbaar goed bevallen, want de verzoeken om opnieuw zoiets te organiseren waren niet mis te verstaan. Het onderwerp werd Facebook, want het was duidelijk dat 2011 de grote doorbraak van Facebook in Nederland zou worden. Samen met Elselien gaven we heel veel praktische informatie over het opzetten van een Facebook bedrijfspagina en hoe je die het beste als marketinginstrument kunt inzetten.

Twitteraars bekijken op Tweist het woningaanbod van Woningadviseurs in 3D

2012
En dan zijn we nu aangekomen bij 2012, de 4e en tevens laatste editie van Tweist.
Laatste, want ik denk dat de animo voor twitterbijeenkomsten afneemt, omdat het nieuwtje er af is en iedereen tegenwoordig steeds meer uitnodigingen via Social Media binnenkrijgt.

Rene Hoksbergen - makelaar utrechtse heuvelrug zeist

René wordt 50!

Eerlijk gezegd heb ik best een tijd getwijfeld of we het nog wel moesten doen. 3 x was toch ook mooi? En zoals gezegd, ik denk dat de animo minder is dan andere jaren.
Waarom dan toch nog een keer?

  1. Omdat er door meerdere mensen gevraagd wat de datum van Tweist is dit jaar (blijkbaar toch nog animo)
  2. We kregen diverse verzoeken voor een Tweist-workshop (hmm, combinatie leren en borrelen is misschien een goed idee?)
  3. René wordt dit jaar 50!!

Dus…… tromgeroffel…..

Tweist vindt plaats op donderdag 15 maart vanaf 17:00 uur! (Workshop vanaf 13:00 uur)

Wij zorgen voor drank en eten (koud en warm buffet).
Kosten bedragen € 12,50 per persoon

Om de feestvreugde te verhogen regelen we misschien ook nog een ‘huiskamerconcert’ tijdens Tweist. Als dat lukt laten we je dat uiteraard z.s.m. weten, ook als dat gevolgen heeft voor de kosten.

Inschrijven Tweist
Kom jij ook naar de allerlaatste editie van Tweist en/of wil je René persoonlijk feliciteren met zijn 50e verjaardag?
Stuur dan een mail naar tweist@jannetta.nl

Je ontvangt dan een bevestiging, routebeschrijving en de betalingsgegevens.

Kortom, ook jij mag niet ontbreken tijdens de allerlaatste editie van #Tweist en 50e verjaardag van René.

Geef je je snel op?

Workshop
De workshop voorafgaand (en op dezelfde locatie) begint om 13:00 uur en heeft als titel “Niet blaten maar bloggen”.
Hierin gaan Elselien en ik in op de succesfactoren van schrijven voor het internet. Dat kan dus op je weblog zijn (als je die nog niet hebt, leren we je hoe je er 1 gratis kunt maken), maar werkt net zo goed op je reguliere website. Uiteraard veel praktische tips, die je direct kunt toepassen, schema’s, tools en voorbeelden. Heel veel voorbeelden!

Als bonus geven we je een uitgewerkt schema van onderwerpen die je kunt gebruiken om over te schrijven op je website/blog maar ook op je Facebook, Twitter, YouTube en/of Linkedin profiel.

Wat: Eenmalige workshop: “Niet blaten maar bloggen”

Wanneer: Donderdag 15 maart van 13:00 – 17:00 uur

Waar: Zeist (adres volgt in bevestigingsmail)

Investering: € 147,- ex BTW

Schrijf je nu in voor deze workshop
* indicates required


Geef een reactie

Post navigatie