Hoe actief zijn we eigenlijk op social media?

Vandaag zag ik op twitter (via @VincentSmit) onderstaand schema voorbijkomen.

Uiteraard weet ik heel goed hoe belangrijk social media zijn geworden en hoeveel er gebruik van gemaakt wordt. Maar toch was ook ik ongelooflijk onder de indruk toen ik zag hoe snel de getallen oplopen per seconde…

Het is zelfs als iPad app verkrijgbaar! (€ 0,79) Uiteraard heb ik die direct gedownload…. 😉

Social Media Counter

3 Thoughts on “Hoe actief zijn we eigenlijk op social media?

 1. Volgens mij zijn het inmiddels wel achterhaalde algoritmes hoor. Want de groei van Twitter is veel heftiger volgens mij.

  Vincent Smit
  Just Connecting B.V.

 2. Pingback: 60 seconden op ‘t Internet  -   Jannetta Dorsman

 3. @Vincent, klopt dat het inmiddels een beetje achterhaald is, maar desondanks zijn de cijfers indrukwekkend. Helemaal de manier waarop de cijfers worden getoond, natuurlijk!

  Maar zeker wat twitter betreft heb je gelijk, in mijn laatste post zie je dat in 60 seconden er bijna 100.000 tweets worden geplaatst in plaats van de 60.000 van Social Media counter: https://jannetta.nl/algemeen/60-seconden-op-t-internet/

  Toch blijf ik ook dit een prachtig en indrukwekkende voorstelling van zaken vinden.

Geef een reactie

Post navigatie